Cefla Mito K

Cefla MITO K je prskalica odnosno mašina za oscilatorno lakiranje. Može biti s jednom ili dvije ruke, predviđena za mala i srednja preduzeća koja traže ekonomičnost uz feksibilnost i produktivnost.

Oscilatorna prskalica MITO-K ima papirnu transportnu traku, a posebno je pogodna zbog jednostavne upotrebe, pouzdana, reduciranih troškova investicije i rada. Pogodna je za rad sa svim vrstama laka i ljepila na bazi vode i rastvarača.

Prednosti:

Svjetlosni prekidač – Mašina štedi lak zahvaljujući svjetlosnom prekidaču s visokopreciznim fotodiodama.

Aspiracija overspray-aAspiracija se vrši pomoću dvostrukog suhog filtera i predstavlja sistem s niskim operativnim troškovima i troškovima održavanja. Velika filtrirajuća površina osigurava bolju distribuciju zraka koja doprinosi većoj homogenosti završne obrade i daje čistiju mašinu.

Plenum – Dovod zraka se vrši kroz filtere velike efikasnosti posebnog dizajna „plenum bureta“ patentiran od strane Cefle i osigurava protok perfektno čistog zraka u zoni prskanja, te eliminira prašinu i prah s panela. Ovakav sistem garantuje visoku kvalitetu završne obrade. Aspiracija se vrši kroz suhe dvostruke filtere velike površine i predstavlja vrlo efikasan sistem uz niske troškove održavanja.

Za sva eventualna pitanja nas možete kontaktirati na broj + 387 33 64 84 84 ili email info@semsoluzioni.com