Greda CNC mašine se koriste za proizvodnju komponenti stolica, stolova, vrata, prozora, fotelja, namještaja, muzičkih instrumenata kao i drvenih greda i montažnih kuća.

1519023 343264815816477 1439045911 o e1517385377970 - GREDA

Zahvaljujući kontinuiranim istraživanjima i inovativnim projektima Greda se razvila i do proizvodnje tehnologije za obradu aluminija i plastike. Kako bi osigarali da proizvodnja ima najveći kvalitet Gredine mašine se proizvode u Italiji. Rezervni dijelovi i materijali su selektovani i nabavljaju se od vodećih evropskih i međunarodnih dobavljača.

S Gredom kao partnerom, cilj nam je ponuditi rješenja prilagođena svakom kupcu koja će garantovati visoku stopu proizvodnje, uspješnost poslovanja, raznovrsnost proizvodnje i  izvrsnu kvalitetu gotovog proizvoda.

OBRADNI CENTRI SA FIKSNIM PORTALOM

1. CNC ARGO

CNC ARGO 15 2 - GREDA

 

 

5-osni CNC ARGO dizajniran da izvodi jendnostavne i složene radove na pet strana obradka – bušenje, oblikovanje, fingerjoint, itd.

POGLEDAJ VIŠE

 

 

 

 

2. CNC SPRINTER

CNC SPRINTER 10 - GREDACNC SPINTER je 5-osni centar koji je dizajniran da izvodi jednostavne i složene radove na pet strana obradka – bušenje, oblikovanje, fingerjoint, itd.

Idealan je za male proizvodnje koje zahtjevaju veliku fleksibilnost i visok standard ali i za velike proizvodnje. Oprema sa sistemom za utovar i istovar, kombinovana sa kompaktnim i multifunkcionalnim radnim stolom garantuje brzinu, efinasnost i visoku produktivnost.

POGLEDAJ VIŠE

 

 

 

 

3. CNC DIVA R2+2

CNC SPRINTER 10 - GREDA

CNC DIVA R2+2 je 5-osni centar idealan za male proizvodnje koje zahtjevaju veliku fleksibilnost i visok standard ali i za velike proizvodnje.

Posebnost CNC DIVA R2+2 je što je vrlo mali obradni centar: vrhunska konstrukcija, visoke performanse, brzina, produktivnost – sve stane u manje od 9 m2.

POGLEDAJ VIŠE

 

 


 

OSCILIRAJUĆE BUŠILICE I ČEPARICE

  1. TSDA CN  

OSCILATORNA ČEPARICA 4 - GREDA

 

Oscilatorna čeparica TSDA CN je dizajnirana tako da može proizvoditi bilo koju vrstu čepa za drvo. Pomoću

numeričke kontrole  mašina TSDA može raditi sa malim i velikim dimenzijama vrlo jednostavno.

POGLEDAJ VIŠE

 

 

 

 

2. SPIRIT CN

OSCILATORNA BUŠILICA SPIRIT CN 2 - GREDA

 

OSCILATORNA BUŠILICA SPIRIT CN sa 2 ose je dizajnirana za obradu pod uglovima 45° i 90° i obradu strana vrata, okvira vrata i elemenata prozora od MDF-a ili čvrstog drveta.

POGLEDAJ VIŠE

 

 


 

 

KOPIR MAŠINE I BRUSILICE 

  1. CFL CNC

KOPIR MAŠINE I BRUSILICE CFL CNC 1 - GREDA

Svestranost CFL CNC mašina omogućava aplikaciju i rad i na drugim poljima kao što su proizvodnja skija, snowborda, okvira itd.

Postoje tri modela CFL CNC koja se rauzlikuju po broju radnih jedinica I njihovoj funkciji (oblikovanje, oblikovanje i brušenje ili samo brušenje).

POGLEDAJ VIŠE

 

 

 

2. CFL NT

KOPIR MAŠINE I BRUSILICE CFL NT 3 - GREDA

Kopir mašine i brusilce CFL NT  je zapravo niz mašina dizajniranih za oblikovanje, konturisanje I brušenje dvije suprotne strane drvenih elemenata, posebno stolica, stolova, okvira kauča, elemenata namještaja i drugih komada čvrstog drveta.

Svestranost CFL NT mašina omogućava aplikaciju i rad i na drugim poljima kao što su proizvodnja skija, snowborda, okvira itd.

POGLEDAJ VIŠE

 

 


 

 

OBRADNI CENTRI SA MOBILNIM SJEDIŠTEM

  1. POKER

CNC POKER 2 - GREDA

CNC POKER je obradni centar sa 3 ose i multi-funkcionalnim radnim jedinicama.

Dizajniran je za potpuno sigurnu finalnu obradu (bušenje, rezanje itd), a posebno za glodanje, brušenje ili urezivanje – sve uz smanjeno vrijeme proizvodnje.

POGLEDAJ VIŠE

 

 

 

 

2. POKER LC 

CNC POKER LC 6 - GREDA

 

CNC POKER LC je obradni centar sa 3 ose i multi-funkcionalnim radnim jedinicama.

Verzija CNC POKER LC ima fiksni radni stol na lijevoj radnoj strani, i automatski sistem za utovar i istovar povezan sa numeričkom kontrolom.

POGLEDAJ VIŠE

 

 

 

 

3. MITIKA

CNC MITIKA 6 - GREDA

CNC MITIKA je obradni centar sa 5 osa dizajniran posebno za izvođenje operacija na nogama stolica i stolova

CNC MITIKA je dostupna različitih dimenzija i konfiguracija i takva omogućava radne operacije na elementima sa max. dijametrom od 500 mm i maksimalnm dužinom od 2500 mm.

POGLEDAJ VIŠE

 

 

 

 

 

4. VENUS

CNC VENUS 1 - GREDA

CNC VENUS je obradni centar za industriju masovne proizvodnje kreiran da radi brušenje, oblikovanje i bušenje na elemntima od čvrstog drveta.

Radno vrijeme mašine CNC VENUS je jako brzo zahvaljujući opremeni koja se sastoji od više radnih jedinica bez izmjena alata i sistema za utovar koji je potpuno numerički kontrolisan.

POGLEDAJ VIŠE

 

 


 

 

SPECIJALNI OBRADNI CENTRI

  1. GIOTTO

CNC GIOTTO 4 - GREDA

CNC GIOTTO je posebno kreiran za  obradu elemenata kao što su visoke drvene pete, cijevi, drške noževa,elementi puški i pištolja itd.

Opremljen je sa 4 radne jedinice kompletne sa snažnim elektrovretenima i sistemom za utovar i istovar koji je potpuno kontrolisan pomoću numeričke kontrole koje mu veliki proizvodni kapacitet, smanjenje vremena rada, fleksibilnost i standard visoke kvalitete.

POGLEDAJ VIŠE

 

 

2. SPLIT

CNC SPLIT 3 - GREDA

CNC SPILIT ima 3 ose i kreiran je specijalno za rezanje savijenih elemenata od iverice. Opremljen je sa specijalnim sistemom za rezanje koji mu omogućava rezanje savijenih elemenata različitih oblika i veličina.

Snažni motor za rezanje omogućuje višestruko rezanje sa 3 pile čime se povećava produktivnost bez utjecaja na kvalitetu rezanih dijelova.

POGLEDAJ VIŠE

 

 

 

3. ARGO MULTIPROCESS

CNC ARGO MULTIPROCESS 7 - GREDA CNC ARGO MULTIPROCESS je posebno dizajniran za obradu drvenih valjaka.

Opremljen je sa potpuno kompjuterizovanim i programabilnim sistemom bez potrebe pristutnosti operatera.

CNC ARGO MULTIPROCESS može mijenjati radni dijametar od 500 mm do 2000 mm za manje od 60 sekundi.

POGLEDAJ VIŠE

 

 

0
Konektovanje
Molimo sačekajte...
Pošaljite poruku

Žao nam je, ali trenutno nismo online. Ostavite nam poruku, a mi ćemo Vam odgovoriti u što kraćem roku.

Vaše ime
* Email
* Unesite Vaše pitanje ..
Prijava

Trebate pomoć? Sačuvajte vrijeme tako što ćete kontaktirati našu online podršku.

Vaše ime
* Email
* UnesiteVaše pitanje ..
Mi smo online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

Kako biste ocjenili našu podršku?