Pratite nas:

Mašine i alati

SEM Soluzioni

Lider u proizvodnji profesionalnih alata za drvnu, metalnu, prehrambenu, tekstilnu i papirnu industriju, STARK je naš i Vaš partner u proizvodnji. Prepoznatljiv alat u svijetu je prisutan i na našem tržištu. Našim kupcima omogućavamo brzu isporuku standardnih i namjenskih alata, kao i rezervne dijelove. Najpoznatiji alat za dužinski spoj – finger joint, sa visokim kvalitetom obrade drveta, omogućava savršeno spajanje, te visok kvalitet obrade drveta. Ne oklijevajte kontaktirati nas za bilo koji savjet ili upit.

TG05FC – Alati za dužinski, cink spoj – Finger joint MEC / HSS / HW

DIN 68140 – Visoko precizni modularni rezni sistem za longitudinalno spajanje drveta, dostupan sa 4, 6 ili 8 HSS noževa koji su obloženi PVD-om za visoko strukturirane komponente u drvenoj konstrukciji.

DIN 1052 – Alat za prozore i laminarno profiliranje. Nosači alata su napravljeni od čelika i zaključani protiv rotacije.

“JOINTEX” TG06FC – Alati za dužinski, cink spoj – Finger joint MEC / HSS

Modularni rezač visokih performansi s patentiranim stezanjem noža za longitudinalno spajanje drveta.

DIN 68140 pruža mogućnost instaliranja od 4 do 16 PVD obloženih HSS noževa za visoko strukturirane komponente u drvenoj konstrukciji.

DIN 1052 predstavlja alat za prozore i laminarno profiliranje. Posjeduje nož s čeličnim tijelom koji zaključan protiv rotacije.  Alat omogućava stezanje na stražnjoj strani koji štiti šarafe od drvene prašine i omogućava brzu i jednostavnu promjenu noža.

Za više informacija, budite slobodni da nas kontaktirate.

TG25FM – Alati za dužinski, cink spoj – Finger joint MEC / HSS / HW

Čelični rezači su montirani na spojnoj ručici s umecima od volframovog karbida za visokokvalitetne i horizontalne okomite profile 10/11 finger joint tipa koji se mogu koristiti na industrijskim finger joint linijama. Ovaj alat karakteriše jednostavna zamjena i pozicioniranje TC-umetaka, čija je zona oštrenja 3,5 mm. Radi se o alatu koji omogućava horizontalno oblikovanje s vanjskim ramenima, te je namijenjen za tvrdo drvo. Alat može obraditi i do 180 komada drveta po minuti. ZL=10-11 predstavlja visoko učinkovit program sa širinom od 16 do 52 mm. Najčešće se koristi na mašinama GRECON HS120 ili HS180.

Za više informacija, budite slobodni da nas kontaktirate.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

0
Connecting
Please wait...
Pošaljite poruku

Žao nam je, ali trenutno nismo online. Ostavite nam poruku, a mi ćemo Vam odgovoriti u što kraćem roku.

Vaše ime
* Email
* Unesite Vaše pitanje ..
Prijava

Trebate pomoć? Sačuvajte vrijeme tako što ćete kontaktirati našu online podršku.

Vaše ime
* Email
* UnesiteVaše pitanje ..
Mi smo online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

Kako biste ocjenili našu podršku?