fbpx

Lider u proizvodnji profesionalnih alata za drvnu, metalnu, prehrambenu, tekstilnu i papirnu industriju, STARK je naš i Vaš partner u proizvodnji. Prepoznatljiv alat u svijetu je prisutan i na našem tržištu. Našim kupcima omogućavamo brzu isporuku standardnih i namjenskih alata, kao i rezervne dijelove. Najpoznatiji alat za dužinski spoj – finger joint, sa visokim kvalitetom obrade drveta, omogućava savršeno spajanje, te visok kvalitet obrade drveta. Ne oklijevajte kontaktirati nas za bilo koji savjet ili upit.

TG05FC – Alat za dužinski spoj – Finger joint
MEC / HSS / HW

DIN 68140 – Visoko precizni modularni rezni sistem za longitudinalno spajanje drveta, dostupan sa 4, 6 ili 8 HSS noževa koji su obloženi PVD-om za visoko strukturirane komponente u drvenoj konstrukciji.

DIN 1052 – Alat za prozore i laminarno profiliranje. Nosači alata su napravljeni od čelika i zaključani protiv rotacije.

 

Za više informacija, budite slobodni da nas kontaktirate.

“JOINTEX” TG06FC – Alat za dužinski spoj – Finger joint

MEC / HSS

Modularni rezač visokih performansi s patentiranim stezanjem noža za longitudinalno spajanje drveta.

DIN 68140 pruža mogućnost instaliranja od 4 do 16 PVD obloženih HSS noževa za visoko strukturirane komponente u drvenoj konstrukciji.

DIN 1052 predstavlja alat za prozore i laminarno profiliranje. Posjeduje nož s čeličnim tijelom koji zaključan protiv rotacije.  Alat omogućava stezanje na stražnjoj strani koji štiti šarafe od drvene prašine i omogućava brzu i jednostavnu promjenu noža.

 

Za više informacija, budite slobodni da nas kontaktirate.

TG25FM – Alat za dužinski spoj – Finger joint

MEC / HSS / HW

Čelični rezači su montirani na spojnoj ručici s umecima od volframovog karbida za visokokvalitetne i horizontalne okomite profile 10/11 finger joint tipa koji se mogu koristiti na industrijskim finger joint linijama. Ovaj alat karakteriše jednostavna zamjena i pozicioniranje TC-umetaka, čija je zona oštrenja 3,5 mm. Radi se o alatu koji omogućava horizontalno oblikovanje s vanjskim ramenima, te je namijenjen za tvrdo drvo. Alat može obraditi i do 180 komada drveta po minuti. ZL=10-11 predstavlja visoko učinkovit program sa širinom od 16 do 52 mm. Najčešće se koristi na mašinama GRECON HS120 ili HS180.

 

Za više informacija, budite slobodni da nas kontaktirate.

 

 

0
Konektovanje
Molimo sačekajte...
Pošaljite poruku

Žao nam je, ali trenutno nismo online. Ostavite nam poruku, a mi ćemo Vam odgovoriti u što kraćem roku.

Vaše ime
* Email
* Unesite Vaše pitanje ..
Prijava

Trebate pomoć? Sačuvajte vrijeme tako što ćete kontaktirati našu online podršku.

Vaše ime
* Email
* UnesiteVaše pitanje ..
Mi smo online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

Kako biste ocjenili našu podršku?