fbpx

TP10FC – Glava sa izmjenjivim noževima
MEC / HSS / HW

Tijelo alata visoke čvrstoće čelika opremljeno je sa četiri HSS brusna noža. Noževi su dimenzija 30 x 3 mm i postavljeni su sa odgovarajućim mjeračem. Moguća je ugradnja i Volframovih noževa na zahtjev. Ugao noževa je 30⁰. Moguća je širina rezanja i do 680 mm.

“PLANNEX” TH73FS – Glava
MEC / HSS / HW

Glava za rezanje u lakoj leguri (čelik na upit) opremljen s HSS noževima, s tim da se čvrsti karbidni noževi mogu se naknadno dobiti. Glava posjeduje patentirani centrifugalni sistem stezanja za brzu, preciznu i komfornu zamjenu noževa. Ugao noževa je 25⁰.

“PLANNEX” TH78FS – Glava
MEC / HSS / HW

Glava za rezanje u lakoj leguri opremljena HS izmjenjivim noževima u kombinaciji s podesivim profilinim karbidnim noževima. Prikladno za izradu i profiliranje na automatiziranim strojevima za oblikovanje i profiliranje u jednom  koraku. Profilirani noževi se mogu podesiti po cijeloj širini alata. HSS noževi uključeni.

TH74FA / TH74FM – Spiralni rezač
MEC / HW

Spiralna glava u izradi od lake legure ili čelika, uz standardne TC dimenzije 14 x 14 x 2 mm srednje površinske obrade čvrstog drveta. Maksimalni dijametar je 300 mm, dok je maksimalna dužina 680 mm.

TH72FA / TH72FM – Spiralni rezač

Spiralna glava u izradi od lake legure ili čelika, sa  osnim kutnim poravnanjem noževa 15 x 15 x 2,5 mm za smanjeni pritisak pri rezanju, za izvrsnu završnu obradu površine čvrstog drveta. Maksimalni dijametar je 300 mm, dok je maksimalna dužina 680 mm.

 

 

0
Konektovanje
Molimo sačekajte...
Pošaljite poruku

Žao nam je, ali trenutno nismo online. Ostavite nam poruku, a mi ćemo Vam odgovoriti u što kraćem roku.

Vaše ime
* Email
* Unesite Vaše pitanje ..
Prijava

Trebate pomoć? Sačuvajte vrijeme tako što ćete kontaktirati našu online podršku.

Vaše ime
* Email
* UnesiteVaše pitanje ..
Mi smo online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

Kako biste ocjenili našu podršku?