Pratite nas:

Mašine i alati

SEM Soluzioni

TP10FC – Glave sa izmjenjivim noževima
MEC / HSS / HW

Tijelo alata visoke čvrstoće čelika opremljeno je sa četiri HSS brusna noža. Noževi su dimenzija 30 x 3 mm i postavljeni su sa odgovarajućim mjeračem. Moguća je ugradnja i Volframovih noževa na zahtjev. Ugao noževa je 30⁰. Moguća je širina rezanja i do 680 mm.

“PLANNEX” TH73FS – Glave MEC / HSS / HW

Glava za rezanje u lakoj leguri (čelik na upit) opremljen s HSS noževima, s tim da se čvrsti karbidni noževi mogu se naknadno dobiti. Glava posjeduje patentirani centrifugalni sistem stezanja za brzu, preciznu i komfornu zamjenu noževa. Ugao noževa je 25⁰.

“PLANNEX” TH78FS – Glave MEC / HSS / HW

Glava za rezanje u lakoj leguri opremljena HS izmjenjivim noževima u kombinaciji s podesivim profilinim karbidnim noževima. Prikladno za izradu i profiliranje na automatiziranim strojevima za oblikovanje i profiliranje u jednom  koraku. Profilirani noževi se mogu podesiti po cijeloj širini alata. HSS noževi uključeni.

TH74FA / TH74FM – Spiralni rezači MEC / HW

Spiralna glava sa izmjenjivim noževima u izradi od lake legure ili čelika, uz standardne TC dimenzije 14 x 14 x 2 mm srednje površinske obrade čvrstog drveta. Maksimalni dijametar je 300 mm, dok je maksimalna dužina 680 mm.

TH72FA / TH72FM – Spiralni rezači

Spiralna glava sa izmjenjivim noževima u izradi od lake legure ili čelika, sa  osnim kutnim poravnanjem noževa 15 x 15 x 2,5 mm za smanjeni pritisak pri rezanju, za izvrsnu završnu obradu površine čvrstog drveta. Maksimalni dijametar je 300 mm, dok je maksimalna dužina 680 mm.

Proizvođač ovih glava je naš partner Stark S.p.A., talijanski proizvođač prepoznat po kvalitetu i dugotrajnosti proizvoda. Za glave sa izmjenjivim noževima, obezbijeđeni su rezervni noževi od strane naše kompanije, kao i kompletna podrška prilikom odabira i montaže proizvoda.

0
Connecting
Please wait...
Pošaljite poruku

Žao nam je, ali trenutno nismo online. Ostavite nam poruku, a mi ćemo Vam odgovoriti u što kraćem roku.

Vaše ime
* Email
* Unesite Vaše pitanje ..
Prijava

Trebate pomoć? Sačuvajte vrijeme tako što ćete kontaktirati našu online podršku.

Vaše ime
* Email
* UnesiteVaše pitanje ..
Mi smo online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

Kako biste ocjenili našu podršku?