Pratite nas:

Mašine i alati

SEM Soluzioni

 

PUMPE ZA LAKIRANJE:

 

BOXER 24

B 24 je idealna za lakiranje malih i srednjih dimenzija proizvoda. Garantuje visoki nivo završne obrade boje. B 24 može se pokretati sa 6-litarskim gravitacijskim rezervoarom ili sa sistemom usisavanja iz originalne kante za boju. U oba slučaja će sistem recirkulacije boje olakšati postupak čišćenja pumpe, crijeva i pištolja. Dvostruki regulator zraka montiran na pumpi kontrolira i jedno i drugo, protok radnog zraka same pumpe i koja je brzina protoka zraka za pištolj. B24 se isporučuje u kompletu sa linijskim filtrom i regulatorom pritiska, koji omogućava podešavanje protoka boje u pištolj, koji je stalan i ujednačen.

 


 APOLLO 303

APOLLO 303 je pneumatska klipna pumpa sa omjerom 30: 1. APOLLO 303 ima trenutni volumetrijski reverzni pneumatski motor, što znači vrlo nizak pad tlaka tijekom premještanja. Klip je tvrdo kromiran i svi dijelovi koji su u kontaktu s proizvodima su od nehrđajućeg čelika i volfram karbida. APOLLO 303, pravilno opremljen, djeluje i bez zraka i u zraku.APOLLO 303 idealan je za raspršivanje boja, poliuretana, za poliranje namještaja.Pneumatska klipna pumpa APOLLO 303 koristi se avangardnim tehnologijom: trenutni volumetrijski preokret pneumatskih motora koji koriste uređaj s malim podmazivanjem zraka i nema problema sa smrzavanjem.

 


TSUNAMI 11

TSUNAMI 11 je velika električna i bezzračna membranska pumpa, proizvedena za raspršivanje svih vrsta komponenti koje se koriste u građevinarstvu, mašinogradnji, drvnoj industriji, stolariji itd. Vrlo lako se njome upravlja, čvrsta je i lahko se servisira. Tsunami 11 pumpa moze biti monofazna, dvofazna ili na benzin.Elektromotor motora TSUNAMI 11 je H klase, što znači: maksimalnu kvalitetu i sigurnost. Može raditi i u izuzetnim uslovima i pri visokim temperaturama. Automatski sistem zaustavlja pumpu bez obzira da li će se prijeći ograničenja električne sigurnosti.

 


APOLLO 40 

APOLLO 40 je pneumatska klipna pumpa u omjeru 40: 1. APOLLO 40 ima trenutni volumetrijski reverzni pneumatski motor, što znači vrlo nizak pad pritiska tokom preokreta i istovremeno podešavanje ambalaže. Ovo istovremeno prilagođavanje, ovisno o habanju, omogućava duži vijek i bolju izvedbu jedinice. Klip je tvrdo kromiran i svi dijelovi koji su u kontaktu s proizvodima su od nehrđajućeg čelika i volfram karbida.APOLLO 40 dizajniran je za potrebe srednje industrije, za zanatlije, stolare, željeznice, automobilsku industriju, građevinsku industriju, mašinsku industriju itd.


APOLLO 30

APOLLO 30 je pneumatska klipna pumpa sa odnosom pritiska 30: 1. Trenutni volumetrijski preokret pneumatskog motora garantuje stalan pritisak prskanja i veću kvalitetu završne obrade. Motor nije uključen u probleme sa smrzavanjem i treba mu malo podmazivanja, što ovu opremu čini idealnom za rad svugdje, također u izuzetnim situacijama. APOLLO 30 radi i bez vazduha i, jednom prikladno opremljen, uz pomoć vazduha.APOLLO 30 se proizvodi za industrijske potrebe, a posebno je pogodan za prskanje lakova, boja, poliuretana, poliranje namještaja, za stolariju i zanatske proizvođače.

 

REZERVNI DIJELOVI:

U našoj ponudi možete pronaći kompletan program rezervnih dijelova pištolja i pumpi za lakiranje.

 

Za sva eventualna pitanja nas možete kontaktirati na broj +387 33 64 84 84 ili email info@semsoluzioni.com

 

 

0
Connecting
Please wait...
Pošaljite poruku

Žao nam je, ali trenutno nismo online. Ostavite nam poruku, a mi ćemo Vam odgovoriti u što kraćem roku.

Vaše ime
* Email
* Unesite Vaše pitanje ..
Prijava

Trebate pomoć? Sačuvajte vrijeme tako što ćete kontaktirati našu online podršku.

Vaše ime
* Email
* UnesiteVaše pitanje ..
Mi smo online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

Kako biste ocjenili našu podršku?