PUMPE ZA LAKIRANJE:

 

BOXER 24B24 - PUMPE ZA LAKIRANJE

B 24 je idealna za lakiranje malih i srednjih dimenzija proizvoda. Garantuje visoki nivo završne obrade boje. B 24 može se pokretati sa 6-litarskim gravitacijskim rezervoarom ili sa sistemom usisavanja iz originalne kante za boju. U oba slučaja će sistem recirkulacije boje olakšati postupak čišćenja pumpe, crijeva i pištolja. Dvostruki regulator zraka montiran na pumpi kontrolira i jedno i drugo, protok radnog zraka same pumpe i koja je brzina protoka zraka za pištolj. B24 se isporučuje u kompletu sa linijskim filtrom i regulatorom pritiska, koji omogućava podešavanje protoka boje u pištolj, koji je stalan i ujednačen.

 


 APOLLO 303apolo 3030 - PUMPE ZA LAKIRANJE

APOLLO 303 je pneumatska klipna pumpa sa omjerom 30: 1. APOLLO 303 ima trenutni volumetrijski reverzni pneumatski motor, što znači vrlo nizak pad tlaka tijekom premještanja. Klip je tvrdo kromiran i svi dijelovi koji su u kontaktu s proizvodima su od nehrđajućeg čelika i volfram karbida. APOLLO 303, pravilno opremljen, djeluje i bez zraka i u zraku.APOLLO 303 idealan je za raspršivanje boja, poliuretana, za poliranje namještaja.Pneumatska klipna pumpa APOLLO 303 koristi se avangardnim tehnologijom: trenutni volumetrijski preokret pneumatskih motora koji koriste uređaj s malim podmazivanjem zraka i nema problema sa smrzavanjem.

 


TSUNAMI 11Tsunami 11 - PUMPE ZA LAKIRANJE

TSUNAMI 11 je velika električna i bezzračna membranska pumpa, proizvedena za raspršivanje svih vrsta komponenti koje se koriste u građevinarstvu, mašinogradnji, drvnoj industriji, stolariji itd. Vrlo lako se njome upravlja, čvrsta je i lahko se servisira. Tsunami 11 pumpa moze biti monofazna, dvofazna ili na benzin.Elektromotor motora TSUNAMI 11 je H klase, što znači: maksimalnu kvalitetu i sigurnost. Može raditi i u izuzetnim uslovima i pri visokim temperaturama. Automatski sistem zaustavlja pumpu bez obzira da li će se prijeći ograničenja električne sigurnosti.

 


apollo 40p - PUMPE ZA LAKIRANJEAPOLLO 40 

APOLLO 40 je pneumatska klipna pumpa u omjeru 40: 1. APOLLO 40 ima trenutni volumetrijski reverzni pneumatski motor, što znači vrlo nizak pad pritiska tokom preokreta i istovremeno podešavanje ambalaže. Ovo istovremeno prilagođavanje, ovisno o habanju, omogućava duži vijek i bolju izvedbu jedinice. Klip je tvrdo kromiran i svi dijelovi koji su u kontaktu s proizvodima su od nehrđajućeg čelika i volfram karbida.APOLLO 40 dizajniran je za potrebe srednje industrije, za zanatlije, stolare, željeznice, automobilsku industriju, građevinsku industriju, mašinsku industriju itd.


apollo 30 - PUMPE ZA LAKIRANJEAPOLLO 30

APOLLO 30 je pneumatska klipna pumpa sa odnosom pritiska 30: 1. Trenutni volumetrijski preokret pneumatskog motora garantuje stalan pritisak prskanja i veću kvalitetu završne obrade. Motor nije uključen u probleme sa smrzavanjem i treba mu malo podmazivanja, što ovu opremu čini idealnom za rad svugdje, također u izuzetnim situacijama. APOLLO 30 radi i bez vazduha i, jednom prikladno opremljen, uz pomoć vazduha.APOLLO 30 se proizvodi za industrijske potrebe, a posebno je pogodan za prskanje lakova, boja, poliuretana, poliranje namještaja, za stolariju i zanatske proizvođače.

 

REZERVNI DIJELOVI:

rezervni dijelovi - PUMPE ZA LAKIRANJE

U našoj ponudi možete pronaći kompletan program rezervnih dijelova pištolja i pumpi za lakiranje.

 

Za sva eventualna pitanja nas možete kontaktirati na broj +387 33 64 84 84 ili email info@semsoluzioni.com

 

 

0
Konektovanje
Molimo sačekajte...
Pošaljite poruku

Žao nam je, ali trenutno nismo online. Ostavite nam poruku, a mi ćemo Vam odgovoriti u što kraćem roku.

Vaše ime
* Email
* Unesite Vaše pitanje ..
Prijava

Trebate pomoć? Sačuvajte vrijeme tako što ćete kontaktirati našu online podršku.

Vaše ime
* Email
* UnesiteVaše pitanje ..
Mi smo online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

Kako biste ocjenili našu podršku?