PUMPA ZA LAKIRANJE APOLLO 40.

APOLLO 40 je pneumatska klipna pumpa u omjeru 40: 1. APOLLO 40 ima trenutni volumetrijski reverzni pneumatski motor, što znači vrlo nizak pad pritiska tokom preokreta i istovremeno podešavanje ambalaže. Ovo istovremeno prilagođavanje, ovisno o habanju, omogućava duži vijek i bolju izvedbu jedinice. Klip je tvrdo kromiran i svi dijelovi koji su u kontaktu s proizvodima su od nehrđajućeg čelika i volfram karbida.

APOLLO 40 dizajniran je za potrebe srednje industrije, za zanatlije, stolare, željeznice, automobilsku industriju, građevinsku industriju, mašinsku industriju itd.

APOLLO 40 pneumatske klipne pumpe bez vazduha koriste se avangardnom tehnologijom. Trenutačni volumetrijski preokret pneumatskih motora omogućava upotrebu opreme s malim podmazivanjem zraka i nema problema sa smrzavanjem. Klipovi su tvrdo kromirani za duži život. Volfram-karbidni ventili.

Aplikacije

Alkohol, ljepila, deterdženti, sredstva za oslobađanje, epoksi, masti, biljne masti, boje na bazi vode, mastila, maziva, mastike, ulja, zaptivne mase, otapala,  boje na bazi ulja, akrilne farbe i sl…

Pneumatski motor trenutni volumetrijski preokret ✔️
Odnos 40:01:00
Kapacitet pumpe po dvostrukom tempu cm3 73
Tempu mm 80
Max. Protok ltr / min 11,0
Max. Radni pritisak bar (psi) 320 (4640)
Max. Bar pod pritiskom na ulazu zraka (psi) 8 (116)
Težina kg. 28
Potrošnja zraka ltr / min 250-1000
Maks. Predložen viskozitet (Centipoise) 600

 

Za sva eventualna pitanja nas možete kontaktirati na broj +387 33 64 84 84 ili email info@semsoluzioni.com