Pratite nas:

Mašine i alati

SEM Soluzioni

Mašine za obradu drveta, polovne i nove, renomiranih, svjetskim proizvođača kao što su CEFLA, MASTERWOOD, VITAP, SALVADOR i dr. dio su naše ponude.

Ukoliko imate specijalne zahtjeve i trebate određenu mašinu – kontaktirajte nas, a mi Vam rado stojimo na raspolaganju!

mašine za obradu drveta

NOVE MAŠINE ZA OBRADU DRVETA

1. MASTERWOOD 

Otkrijte sve Masterwood centre za obradu drveta i odaberite stroj koji odgovara vašim potrebama.

OBRADNI CENTRI – 5 osa

PROJECT 385
PROJECT 485
PROJECT 565
NESTING M5

RASKRAJAČI

MS320
MS430

MAŠINE ZA BUŠENJE

Mašine za lakiranje, dekoraciju i digitalnu štampu na drvetu

Cefla Finishing je svjetski lider u industriji drveta, stakla, plastike, cementnog vlakna, kompozitnih materijala i metala projektirajući i izrađujući proizvodne linije po sistemu „ključ u ruke“ za drvnu industriju (isporučivanje kompletnog proizvoda). Cefla Grupaciju čine kompanije i leader brendovi, Cefla Finishing, Delle Vedove, Falconi, Düspohl e Sorbini, i njihova prednost je u stalnim inovacijama.

LAKIRANJE PROFILA – ELEMENATA

CEFLA FLEXIFLOW
CEFLA FLEXISPRAY
CEFLA SMARTEDGE

LAKIRANJE PARKETA

CEFLA SMARTPARQUET

3. GREDA

Specijalne CNC mašine

GREDA CNC mašine se koriste za proizvodnju komponenti stolica, stolova, vrata, prozora, fotelja, namještaja, muzičkih instrumenata kao i drvenih greda i montažnih kuća.
Zahvaljujući kontinuiranim istraživanjima i inovativnim projektima Greda se razvila i do proizvodnje tehnologije za obradu aluminija i plastike.
Kako bi osigarali da proizvodnja ima najveći kvalitet Gredine mašine za obradu drveta se proizvode u Italiji. Rezervni dijelovi i materijali su selektovani i nabavljaju se od vodećih evropskih i međunarodnih dobavljača. S Gredom kao partnerom, cilj nam je ponuditi rješenja prilagođena svakom kupcu koja će garantovati visoku stopu proizvodnje, uspješnost poslovanja, raznovrsnost proizvodnje i izvrsnu kvalitetu gotovog proizvoda.

OBRADNI CENTRI SA FIKSNIM PORTALOM

ARGO
SPRINTER
DIVA R2+2

OSCILIRAJUĆE BUŠILICE I ČEPARICE

TSDA CN
SPIRIT CN

KOPIR MAŠINE I BRUSILICE

CFL CN
CFL NT

OBRADNI CENTRI SA MOBILNIM SJEDIŠTEM

POKER
POKER LC
ARGO MULTIPROCESS

SPECIJALNI OBRADNI CENTRI

GIOTTO
SPLIT
MITIKA

 

4. VITAP

Više od 60 godina firma Vitap razvija, proizvodi i distribuira nove mašine za obradu drveta, te s ponosom možemo reći kako je jedan od naših partnera.

5. ESSEPIGI

Essepigi dizajnira i proizvodi mašine za obradu drveta, tačnije drvenih profila i panela kontrolirane pomoću kompjutera. Visoka kvaliteta završnog proizvoda i fleksibilnost proizvodnje su ključni principi na kojima se zasniva svaka mašina.

6. SALVADOR

Salvador mašine za obradu drveta su dizajnirane kako bi se prilagodile posebnim potrebama svakog kupca istovremeno osiguravajući maksimalan proizvodni kapacitet.
Odlikuje ih također i pouzdanost i potpuni kvalitet zbog korištenje komponenti vrhunskog kvaliteta, kontrole u različitim proizvodnim fazama, visoke čvrstoće dijelova koji su podložni trošenju i minimalni troškovi rezervnih dijelova.

7. KUNDIG AG

Glavni proizvodi Kundig AG su rubne i široke tračne brusilice za zanatske i industrijske svrhe. Pored  osnovnog područja primjene, mnogih grana drvoprerađivačkog sektora, tu su i desetljeća iskustva u pronalaženju prilagođenih rješenja za specijalno površinsko brušenje i obradu tekstura na širokom spektru različitih materijala, te sve namjenske mašine po potrebi kupaca.

RUBNE BRUSILICE

UNIQ
UNIQ-S
FLASH

TRAČNE BRUSILICE

PERFECT
BRILLIANT
PREMIUM
MASTER
BOTOP

0
Connecting
Please wait...
Pošaljite poruku

Žao nam je, ali trenutno nismo online. Ostavite nam poruku, a mi ćemo Vam odgovoriti u što kraćem roku.

Vaše ime
* Email
* Unesite Vaše pitanje ..
Prijava

Trebate pomoć? Sačuvajte vrijeme tako što ćete kontaktirati našu online podršku.

Vaše ime
* Email
* UnesiteVaše pitanje ..
Mi smo online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

Kako biste ocjenili našu podršku?