Pratite nas:

Mašine i alati

SEM Soluzioni

SEM Soluzioni d.o.o. je firma osnovana 2007. godine u Sarajevu, čija je osnovna djelatnost uvoz i prodaja mašina, alata i opreme za obradu drveta visoke kvalitete, bilo da se radi o obradi pločastih materijala ili punog masiva. U saradnji s najkvalitetnijim proizvođačima na Evropskom trzištu uspjevamo udovoljiti svim postavljenim zahtjevima kupaca nudeći usluge od primarne prerade drveta pa sve do finalnog proizvoda. Pri tome također vodimo računa o uštedi novca kako bi se potrebe kupca zadovoljile na najbolji i najisplativiji način.

Sarađujemo sa poznatim italijanskim firmama, a kontinuirano održavanje kvalitete proizvoda je jedna od naših najjačih strana.

Kako radimo?

U središtu poslovanja nalazi se kupac i kvalitet zadovoljenja njegovih potreba tj. Svoje poslovanje temeljimo na omogućavanju visokokvalitetnih proizvoda koji osvajaju povjerenje potrošača jer olakšavaju i unapređuju njihovo poslovanje. Svojim kontinuiranim radom stekli smo povjerenje kod krajnjih kupaca i poslovnih partnera. Zahvaljujući odličnoj podršci partnera usvojili smo sva tehnička znanja i podigli ih na visoko profesionalan nivo. To nam omogućava da svojim kupcima  damo preporuke i savjete u skladu s njihovim zahtjevima i mogućnostima.

Šta nas čini najboljima?

Stručan tim sa dugogodišnjim iskustvom kada je tema prodaja mašina, alata i opreme za obradu drveta

Stalna dostupnost i pružanje tehničke podrške, savjeta i analiza kupcima

Široka ponuda novih i polovnih mašina za obradu drveta kao i alata i opreme

Renomirani, svjetski proizvođači kao partneri

Odnos cijene i  vrhunskog kvaliteta

Tačna i brza isporuka.

Misija i vizija firme

Ponuda i opskrba tržišta alatima, mašinama i opremom za obradu drveta vrhunske kvalitete u kombinaciji sa što kvalitetnijom i bržom uslugom u svrhu zadovoljavanja želja i potreba trenutnih i potencionalnih kupaca.

 

Postati prvi izbor trenutnim i budućim kupcima koji traže profesionalni alate, mašine i opremu za obradu drveta u regiji uz kontinuirane inovacije i uvijek tačan i brz rok isporuke.

 

 

0
Connecting
Please wait...
Pošaljite poruku

Žao nam je, ali trenutno nismo online. Ostavite nam poruku, a mi ćemo Vam odgovoriti u što kraćem roku.

Vaše ime
* Email
* Unesite Vaše pitanje ..
Prijava

Trebate pomoć? Sačuvajte vrijeme tako što ćete kontaktirati našu online podršku.

Vaše ime
* Email
* UnesiteVaše pitanje ..
Mi smo online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

Kako biste ocjenili našu podršku?