BEOGRADSKI SAJAM NAMJESTAJA, MASINA I ALATA ZA OBRADU DRVETA

55. Beogradski sajam namještaja

sajam namjestaja, masina i alata za obradu drveta
Kada?

7 – 12 Novembar 2017. godine

Jedan od najvažnijih događaja u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije namještaja  i ove godine će biti mjesto susreta proizvođača namještaja i distributera, inžinjera, dizajnera i arthitekata. Ovogodišnji fokus su eminentna imena iz sfere industrije namještaja prestižni proizvođači i kompanije posvećene vrhunskom dizajnu, inovacijama, kvalitetu i funkcionalnosti namještaja. Na jednom mjestu ćete moći vidjeti najbolja i najsavremenija rješenja u oblasti proizvodnje namještaja.

Također,  na sajmu ćete moći pronaći najbolju ponudu nameštaja – proizvode namjenjene enterijeru i eksterijeru za vaše dalje projekte, te pregovarati direktno sa budućim poslovnim partnerima. Sajam  će ugostiti neke od vodećih regionalnih (Srbija / Slovenija / Hrvatska / BiH) i svjetskih (SAD/ Austrija/ Njemačka/ Italija/ Poljska / Turska) proizvođača nameštaja i distributera.

 

55. Međunarodni sajam mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije

sajam namjestaja, masina i alata za obradu drveta
Kada?

7 – 11 Novembar 2017. godine

Gdje?

Bulevar vojvode Mišića 14,

11000 Beograd, Srbija

Mašine, alate i repromaterijale za drvnu industriju možete naći u halama 5, 7 , 8 i 9. Ponuda sajma će obuhvatiti:

  • Repromaterijale za izradu namještaja – građa, stolarske ploče, furnire, folije, kant trake i dr. Repromaterijali za površinsku obradu i spajanje – ljepila, boje, lakovi, razređivači, brusni papir i dr,
  • Okovi i ukrasi za namještaj – bravice, šarke, kvake, ručice, žice, opruke i ukrasni elementi,
  • Tekstil, tkanine i kože za namještaj, tehnološki novi materijali, poliuretanske pjene, elementi od gume, plastike i dr.

Najsavremenije mašine za obradu drveta koje omogućavaju visoku preciznost primarne obrade drveta, izrade i završne obrade, pilane, sušare, kao i mehanički, električni i pneumatski alati bit će  predstavljene na sajmu te brzina njihove inovacije.

Vodic za sajam mozete preuzeti na linku: http://sajam.rs/wp-content/uploads/bgff2017_guide_preview.pdf