SAJAM INTERIO / SAJAM EXTERIO 21. – 26. 05. 2014.

Sajam Interio : 32. Međunarodni sajam šumarstva, drveta, namještaja i unutrašnjeg uređenja
Sajam Exterio : 1. Međunarodni sajam pejzažne arhitekture i hortikulture

U Bosni i Hercegovini, u centru glavnog grada Sarajeva od 21. – 26. 05. 2014. god. u organizaciji Centra “Skenderija” – Sarajevskog Sajma održaće se izuzetno značajna sajamska manifestacija “INTERIO & EXTERIO”.

Već dugi niz godina “INTERIO” je centralno mjesto prezentacija proizvoda i usluga u oblasti drvne industrije i unutrašnjeg uređenja .Suvišno je govoriti o značaju unutrašnjeg uređenja, dizajnu i proizvodima koji omogućavaju kreativno, kvalitetno i praktično uređenje prostora u kojim čovjek provodi veći dio svog života. Međutim, za čovjekov ugodniji život neosporno je bitno i uređenje vanjskih prostora, te sve više do izražaja dolazi pejzažna arhitektura i hortikultura.

Stoga je Sarajevski Sajam, dugogodišnji uspješni organizator specijalizovanih međunarodnih sajamskih manifestacija, odlučio sajmu “INTERIO” pridružiti “EXTERIO”. Dakle, cilj je ovom manifestacijom ponuditi priliku za kvalitetnu prezentaciju svim angažovanim u dizajnu, proizvodnji, distribuciji proizvoda, te pružanju usluga za unutrašnje i vanjsko uređenje, a potencijalnim korisnicima i kupcima omogućiti dobijanje informacija i uvid u proizvode i usluge na jednom mjestu i u isto vrijeme.

Dakle, “INTERIO & EXTERIO” biće centralno mjesto prezentacije slijedećih proizvoda i usluga:

“INTERIO” : Namještaj svih vrsta, kompletna oprema za unutrašnju dekoraciju stambenih i poslovnih prostora; rasvjeta, podovi i podne prostirke, strojevi i alati za šumsku i drvnu industriju, oprema za zaštitu šuma, oprema za projektovanje u šumarstvu, mašine i alati za obradu drveta repromaterijal za drvnu industriju…

“EXTERIO” : Namještaj i oprema za vanjsko uređenje, podne obloge, rasvjeta, baštenska galanterija, baštenski namještaj, bazeni i oprema za bazene, dekorativni beton, dekorativne vaze, fontane i česme, ljetnikovci i paviljoni, tende i suncobrani, strojevi i alati za vanjsko uređenje, sjemenski materijal, sadnice, svježe cvijeće, biljke od svile, suho cvijeće, oprema i pribor…

Program manifestacije “INTERIO I EXTERIO”, pored prezentacije putem izložbenih prostora, obuhvata raznovrsne stručno-edukativne programe, te i pojedina takmičenja za učesnike.

Pozivamo Vas da aktivno učestvujete u navedenoj sajamskoj manifestaciji uz usluge Sarajevskog Sajma.