Sajam namještaja CNR IMOB 2019.

Petnaesti po redu sajam namještaja CNR IMOB 2019.

imob sajam

CNR IMOB Interanacionalni Istanbulski Sajam Namještaja, poznat kao treći najveći sajam u svijetu u oblasti namještaja, otvara svoja vrata od 22.1. do 27.1.2019.

CNR IMOB, internacionalna platforma za globalno tržište namještaja, ujediniti će preko 600 izlagača sa kupcima širom svijeta, na 150.000 kvadratnih metara. Tu će biti izloženo hiljade proizvoda, od opremanja stanova i kuća, dekorativnog namještaja, namještaja za djecu koji se može koristiti od genaracije do generacije, pa sve do udobnog kancelarijskog namještaja.

Također, i ove godine, na sajmu će biti prisutni ključni igrači u industriji namještaja, pa će tako ovaj sajam biti domaćin za komitete za nabavku, posjetioce i VIP komitete iz preko 120 zemalja, uključujući: Italiju, Njemačku, Austriju, Saudijsku Arabiju, Irak, Kuvajt, Katar i Ujedninjene Arapske Emirate.

Mnoge kompanije iz Saudijske Arabije, Katara i Kazahstana predstaviti će njihove »Contract Furniture« projekte, a koji su dizajnirani i napravljeni za komercijalni smještaj, hotele, bolnice i rezidencijalne projekte.

Za više informacija o prijavi i samom sajmu, molimo kontaktirajte nas putem broja telefona: 033 64 84 84 ili e-mail adrese: info@semsoluzioni.com.