CEFLA, NAŠ POUZDANI PARTNER, NUDI MOGUĆNOST POSJETE CEFLA LAB-U OD 15. DO 17. OKTOBRA U IMOLI

Cefla SEM Soluzioni

CEFLA, NAŠ POUZDANI PARTNER, NUDI MOGUĆNOST POSJETE CEFLA LAB-U OD 15. DO 17. OKTOBRA U IMOLI, ITALIJA

Cefla

Cefla je osnovana u Imoli 1932. godine, gdje se razvila i učvrstila kao velika multi – poslovna grupa kakva je danas, pretvarajući svoju raznolikost u svoju snagu. Firma sa prepoznatljivim identitetom koja posluje širom svijeta u različitim poslovnim sektorima, koja vjeruje u vrijednosti dijeljenja, kao i uključivanja i rada s ljudima. Vrijedna ostavština, koja se prenosi s generacije na generaciju, a čiju svrhu usmjerava jedna vizija – vizija napretka.

Zato, SEM Soluzioni, kao firma koja podržava takvu viziju, poziva sve profesionalce iz industrije obrade drveta da iskuse tehnološke inovacije našeg partnera Cefla i posjete njihov najnoviji  Finishing website.

Klikom na    ponudit će Vam se mogućnost da odgovorite na tri jednostavna pitanja i na taj način dobije uvid o onome čime se bavi Vaša firma, a na osnovu kojeg će odjel za marketing firme Cefla odabrati sadržaj koji će Vam slati i koji će biti relevantan Vama i Vašem konkretnom poslu. U znak zahvalnosti radi izdvojenog vremena za popunjavanje upitnika, Cefla i SEM Soluzioni Vas pozivaju kao svoje goste na Cefla Live 2019, koji će se održati od 15. do 17. oktobra u Imoli.

Ulaznica, koju ćete dobiti kada ispunite upitnik, uključuje:

  • Prijevoz iz zračne luke/ željezničke stanice,
  • Smještaj,
  • Tura s vodičem kroz Cefla LAB.

U Cefla LAB- u ćemo imati priliku doživjeti demonstracije tehnologija premaza, ukrasa i digitalnog industrijskog tiska, a mašine i sistemi će biti u potpunosti operativni za ilustraciju ključnih procesa završne obrade.

Zato, ne propustite jedinstvenu priliku da saznate više o kompaniji Cefla, našem pouzdanom partneru.

Za sve dodatne informacije, molimo kontaktirajte nas putem e-mail adrese: info@semsoluzioni.com ili broja telefona 033 64 84 84.

 

 

Cefla