OTVORENI DANI BIESSE 2019

SEM Soluzioni

Biesse

 

 

Otvoreni dani Biesse u periodu od 03. do 05. oktobra 2019. godine

 

Biesse

 

Biesse i SEM Soluzioni pozivaju sve profesionalce iz industrije obrade drveta u tvornicu budućnosti, gdje se kreativni um čovjeka i tehnologija mašina spajaju i stvaraju čvrst savez koji nazivamo AUTOMACTION.

Uronite u digitalnu transformaciju i sudjelujte u jesenskom događaju, Otvoreni dani, koji potvrđuje i jača Biesse- ovu posvećenost pružanju inovativnih rješenja za automatizaciju i revoluciju Vašeg načina proizvodnje.

Otvoreni dani će se održati u gradu Pesaro, Italija, od 03. – 05. oktobra 2019., u periodu od 09:00 do 17:00h.

U izložbenom prostoru kampusa Pesaro od 5000 m2, moći ćemo istražiti najnovije trendove u drvnoj industriji, gdje ćemo moći vidjeti i testirati preko 40 mašina, softvera i digitalnih usluga, te porazgovarati sa preko 50 Biesse eksperata.

„Otvoreni dani Biesse-a je događaj koji prihvata posjetioce iz cijelog svijeta i nudi im šansu da u potpunosti dožive iskustvo Biesse-a, uvodeći ih u našu strast, naše znanje i našu tehnologiju tako da one mogu postati konkurentne prednosti koje omogućuju našim klijentima da se pojave u današnjem složenom tržištu i postanu prepoznatljivi.“- kaže Raphaël Prati,  Direktor marketinga i komunikacija za Biesse Group

Zato, ne propustite priliku da saznate više o vještinama i tehnologijama koje nudi naš partner Beisse.

Naš tim Vam vrlo rado stoji na raspolaganju za dogovor o organizaciji obilaska Biesse Otvorenih dana.

Za prijavu kontaktirajte nas putem e-mail adrese: info@semsoluzioni.com ili nas pozovite na broj telefona 033 64 84 84. Požurite i prijavite se!