UTENSIL CENTRO – NAŠ PARTNER I PROIZVOĐAČ VRHUNSKIH DIA I HW ALATA!

UTENSIL CENTRO – NAŠ PARTNER I PROIZVOĐAČ VRHUNSKIH DIA I HW ALATA!

 

utensil centro

 

SEM Soluzioni za svoje partnere bira samo proizvođače vrhunskih mašina, alata i opreme za obradu drveta. Za partnera u distribuciji dijamantskih alata, izabrali smo Utensil Centro, kompaniju koja od  1980. godine, dizajnira i proizvodi alate za obradu drveta u tvrdom metalu (HW) i dijamantu (DIA).

 

Iskustvo, kao rezultat dugogodišnjeg rada posvećenog dizajnu i proizvodnji svestranog, sigurnog i inovativnog alata, daje im mogućnost kreiranja pravog rješenja za svaki tip proizvodnje. Utensil Centro posjeduje visokotehnološke CNC obradne centre, koji omogućavaju proizvodnju alata izvanredne kvalitete u kratkom vremenskom periodu. Evolucija alata i promjene na tržištu tokom godina dovele su do razvijanja ove kompanije. Od čeličnih alata koji su razvijani za usko tržište Pesara, pa do proizvodnje dijamantskih alata koji se izvoze u preko 40 država svijeta.

 

Kroz kontinuirano istraživanje, inovaciju i konstantnu privrženost osiguranju usluge koja u potpunosti razumije potrebe kupaca, Utensil Centro je uspio na putu ponude dijamantskih alata, kako onih standardnih tako i onih po potrebama kupaca. Svemu ovome doprinosi i velika energija i želja investiranja u nove generacije, koje su preuzele kompaniju u 90-im godinama prošlog vijeka, donoseći sa sobom strast i posvećenost.

 

Utensil Centro proizvodi i dijamantske alate za obradne centre, kantarice, raskrajače ploče i bušilice za različita industrijska okruženja.

 

Glavni cilj ove kompanije je pružanje visokokvalitetne usluge. Svi proizvodi se proizvode u vlastitom proizvodnom pogonu, koji zahvaljujući naprednim mašinama, radi 24 sata dnevno. Kupac je uvijek na prvom mjestu kako za ovu kompaniju, tako i za nas, te se posebna pažnja poklanja podršci i pomoći pri odabiru alata. Također, sa ovom kompanijom dijelimo još jedan jako bitan aspekt – fleksibilnost: osigurati da kupac uvijek ima rješenje za svoje potrebe u najkraćem mogućem roku.

 

Kako ovo sve izgleda pogledajte na videu: https://www.youtube.com/watch?v=MpgHkL3Jdbs.

 

Za ponudu dijamantskih borera, ubušivača, frezera, predfrezera i glava za kantaricu posjetite našu stranicu: https://semsoluzioni.com/kategorija_alati/dia-alati/, a za više informacija o kompaniji Utensil Centro posjetite www.utensilcentro.com , te lajkate njihovu Facebook stranicu: https://www.facebook.com/UtensilCentro/.