OTVORENI DANI NAŠEG PARTNERA BIESSE

 

OTVORENI DANI NAŠEG PARTNERA BIESSE

 

otvoreni dani biesse

 

Pozivamo sve profesionalce iz industrije obrade drveta da iskuse tehnološke inovacije našeg partnera Biesse i pronađu rješenja za personaliziranu, međusobno povezanu i automatizovanu proizvodnju.

Otvoreni dani će se održati u gradu Codogne, Italija, a u periodu 21 – 22. juna 2019. Petka, 21. juna 2019. Biesse će svoja vrata otvoriti u periodu od 14:00 do 20:00, dok će u subotu njihova vrata biti otvorena od 9:00 do 13:00 h.

 

Ove godine, Biesse Codogne slavi i 25 godina postojanja, što predstavlja vrlo važnu godišnjicu za Biesse, lidera u tehnologiji obrade drveta.

Kompanija Pesaro je prisutna na tom području već 25 godina: podružnica u Trivenetu otvorena je 1993., a od 2012. preselila se u Codogne, u trenutnoj strukturi Via Cavour, izgrađene ad hoc.

Codogne je izabran zbog svog savršenog strateškog položaja, koji se nalazi između mobilnog okruga Pordenone i Pieve di Soligo.

Podružnica, sa svojim timom, svakodnevno pomaže klijentima u pružanju specijaliziranih usluga i pomoći s više od 50 osoba, uključujući inženjere u back officeu i na terenu, zbog čega je postala referentna točka na cijelom sjeveroistoku.

U izložbenom prostoru od 600 m2, kupcima su uvijek dostupna najnaprednija tehnološka rješenja, čemu svjedoče značajne brojke ove uspješne priče – 3000 Biesse mašina instaliranih u cijeloj Italiji tokom ovih 25 godina, od malih obrtnika do velikih industrijskih priča.

Šta nas sve očekuje na Otvorenim danima?

Prije svega moći ćemo vidjeti, testirati i porazgovarati sa Biesse stručnjacima o sljedećim rješenjima:

  • Nesting za proizvodnju elemenata namještaja
  • Radni centri sa dvostrukim kolicima za istovremenu obradu dva panela
  • Tradicionalna obrada uglova i Ray Force System tehnologija bez potrebe za ljepilom
  • Brušenje
  • Bušenje sa robotom za utovar/istovar panela
  • Biesse softver za interkonekciju 4.0, kroz koji će Vas provesti Biesse stručnjaci
  • Pregled novog B_CABINET FOUR, dodatnog modula B_CABINET softvera, koji omogućava lakše upravljanje svim radnim fazama (rezanje, frezanje, bušenje, kantiranje, sortiranje i pakovanje) samo jednim klikom na dugme.
  • Novi tim SERVICE ITALY Vas čeka kako bi Vam pokazali sve svoje usluge.
  • Također, na raspolaganju će biti i konsultanti NordEst Group i Studio Sinthesi za ilustraciju svih poreznih olakšica Industrije 4.0, Hiper-amortizacije, Super-amortizacije i SabaLeasing-a.

 

“Pratit ćemo ih na putu koji ide od dizajna, uz Biesse BCabinet softver do prilagođene proizvodnje. Naša je misija stvoriti inovacije kroz integrirana rješenja i napredne usluge koje Vam omogućuju da proizvodite bolje i sigurnije.

I u petak navečer zajedno s 25-godišnjom Biesse-ovom historijom u Italiji, zajedno s gradonačelnikom Codogne-a, s posebnim iznenađenjem, horom alpskog Giulia Bedeschija, potpisati ćemo duboku vezu s ovim područjem. “- kaže Mirco Anselmi, talijanski poslovni menadžer.

 

Također, naš tim Vam vrlo rado stoji na raspolaganju za dogovor o organizaciji obilaska Biesse fabrike u Pesaru, gdje ćemo zajedno ispratiti kompletan proces proizvodnje Biesse mašina.

 

Za prijavu kontaktirajte nas putem e-mail adrese: info@semsoluzioni.com ili nas pozovite na broj telefona 033 64 84 84. Požurite i prijavite se!